Basket 0
Klantenservice030 24 45 964
Spacer
0
€ 0,00
Exclusief handgemaakt
Exclusief handgemaakt
Showroom in Utrecht
Showroom in Utrecht
Wij verzenden tot 16:00
Wij verzenden tot 16:00 [?]
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Keuzehulp
DW model | bandmaat
DW Kleuren
DW Materiaal

Daniel Wellington Horlogebanden

Horlogeband Daniel Wellington

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve, handgemaakte horlogebanden passend voor jouw Daniel Wellington horloge.  

De handgemaakte horlogebanden van De Horlogebanden Specialist voor Daniel Wellington horloges zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de kwaliteitsstandaarden en  afmetingen van Daniel Wellington, waardoor onze vervangende horlogebanden naadloos aansluiten op jouw horloge. Met een ruime keuze uit designs en kleuren zit er altijd wel een horlogeband bij die voldoet aan jouw smaak! Onze vervangende horlogebanden voor Daniel Wellington zijn onder andere geschikt voor de volgende horloges: Daniel Wellington Petite, Daniel Wellington Classic, Daniel Wellington Iconic.

Exclusieve Daniel Wellington Horlogebanden

Onze vervangende horlogebanden voor Daniel Wellington worden exclusief met de hand gemaakt van leer van de beste kwaliteit. Door rekening te houden met de specificaties en kwaliteitseisen van de originele Daniel Wellington horloges, zul je niet zien dat je een vervangende horlogeband draagt. Ook geeft dit jou de mogelijkheid om de originele sluiting, zowel vouw- als gesp sluitingen, mee over te zetten op jouw nieuwe horlogeband. 

Daniel Wellington horlogeband kopen

Is jouw horloge van Daniel Wellington wel toe aan een nieuw bandje? Bekijk nu ons ruime assortiment horlogebanden voor jouw Daniel Wellington horloge. Heb je vragen over de kleuren, maatvoering of mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar: 030 24 45 965 of een berichtje te sturen naar 06 242 77 903

 

U kunt bij ons betalen met: