Basket 0
Klantenservice030 24 45 964
Spacer
0
€ 0,00
Exclusief handgemaakt
Exclusief handgemaakt
Showroom in Utrecht
Showroom in Utrecht
Wij verzenden tot 16:00
Wij verzenden tot 16:00 [?]
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Keuzehulp

Glycine horlogebanden

Op dit moment werken we er hard aan om de mooiste horlogebanden voor uw Glycine horloge te selecteren. Als u de maat van uw horlogeband weet, passen in principe alle banden met een rechte aanzet aan uw horloge.

Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u om een geschikte horlogeband te vinden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030 24 45 964

 

Vragen over een horlogeband of wilt u ons een foto door appen?
U kunt ons whatsappen op: 06 242 77 903

Glycine band

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve, handgemaakte horlogebanden passend voor jouw Glycine horloge. Voor een nieuwe Glycine band ben je bij ons aan het goede adres.

Is jouw Glycine horloge toe aan een nieuwe horloge band of wil je graag jouw horloge band vervangen voor je Glycine horloge? Wij bieden een ruim assortiment aan glycine banden passend bij het uiterlijk van jouw horloge. Wij bieden Glycine banden voor de modellen: Airman, Airwoman, Airman Vintage, Combat Sub, Combat classic en Combat Vintage. Zit jouw model hier niet tussen, neem dan even contact met ons op. 

Exclusieve Glycine band

Vandaag de dag wordt Glycine erkend als een van de echte pioniers op het gebied van de luchtvaart en de wereldtijd horloges voor piloten en frequente reizigers. Het aanbieden van een uitstekende waarde tegen redelijke prijzen is een belangrijk onderdeel van de filosofie van Glycine. De sterke basis van het bedrijf, in combinatie met de nadruk op robuuste en betrouwbare producten, maken Glycine vandaag de dag een gerespecteerde naam in de Zwitserse horloge-industrie. Deze waarden van Glycine nemen wij mee in het vervaardigen van de horlogebanden van Glycine. De combinatie van de rubuuste uitstraling en de verfijnde afwerking zorgen ervoor dat de Glycine banden van de Horloge Banden Specialist erg populair zijn. 

Glycine horlogebandje kopen

Ben je op zoek naar een vervanging van jouw Glycine horloge band? Bekijk dan eens onze Glycine bandjes. Zit jouw model er niet tussen of heb je vragen over de kwaliteit, maat of materiaal? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze voor jouw horlogeband. Vervang je liever niet zelf je horlogeband thuis? Geen probleem, kom lang bij ons in de showroom in Utrecht en wij vervangen voor jouw je Glycine band. Je kan ons eenvoudig telefonisch bereiken via: 030 24 45 965 of stuur ons een berichtje via 06 242 77 903.

 

 

U kunt bij ons betalen met: