Basket 0
Klantenservice030 24 45 964
Spacer
0
€ 0,00
Exclusief handgemaakt
Exclusief handgemaakt
Showroom in Utrecht
Showroom in Utrecht
Wij verzenden tot 16:00
Wij verzenden tot 16:00 [?]
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Keuzehulp

Horlogebandjes voor Montblanc

Op dit moment werken we er hard aan om de mooiste horlogebanden voor uw Montblanc horloge te selecteren. Als u de maat van uw horlogeband weet, passen in principe alle banden met een rechte aanzet aan uw horloge.

Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u om een geschikte horlogeband te vinden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030 24 45 964

Vragen over een horlogeband of wilt u ons een foto door appen?
U kunt ons whatsappen op: 06 242 77 903

Montblanc horlogeband 

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve, handgemaakte horlogebanden passend voor jouw Montblanc horloge. Ben je op zoek naar een nieuwe Montblanc horlogeband? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 
Ben je toe aan nieuwe stijl of kleur voor jouw Montblanc horloge? Dit doe je al eenvoudig door de horlogeband te verwisselen met een nieuwe. Na een tijdje kan jouw horlogeband wat vaag worden of zie je dat die verouderd is, je  kan daarom zelf op een simpele manier jouw Montblanc horlogeband verwisselen. Wil je liever niet zelf jouw horlogeband verwisselen? Geen probleem, kom bij onze Showroom in Utrecht langs en wij verwisselen voor jouw je Montblanc horlogeband. In de showroom kun je ook de horlogebanden uitproberen mocht je nog niet weten welke Montblanc band je het mooist vindt.  

Exclusieve Montblanc horlogebanden

De horloges van Montblanc hebben authentieke kenmerken en samen met het gebruik van eenvoud is dit een erg populair merk geworden door de jaren heen. Hierbij merkten we dat de leren horlogebanden voor de Montblanc horloge erg populair waren. Dit was voor ons ook een reden om uit te breiden in de kleuren opties voor de leren montblanc horlogebanden. Ons wijd assortiment Montblanc banden geven jou de ruimte om jouw ideale horlogeband te vinden. Naast leren horlogebanden hebben we ervoor gekozen om de collectie uit te breiden met verschillende materialen. 

Montblanc band kopen? 

Een keuze maken tussen horlogebanden van Montblanc is nog niet zo snel gedaan. Ons aanbod Montblanc banden bestaat uit verschillende stijlen, kleuren, materialen en maten. Kom je er toch niet uit via de webshop en wil je graag een Montblanc horlogeband uitproberen? Kom dan eens langs in onze Showroom en Utrecht. Wij helpen je graag verder met ddee keuze! Heb je vragen omtrendt de specificatie of andere vragen over de horlogebanden van Montblanc? Neem dan gerust eens contact met ons op. Onze collega’s helpen je graag verder. 

 

U kunt bij ons betalen met: