Basket 0
Klantenservice030 24 45 964
Spacer
0
€ 0,00
Exclusief handgemaakt
Exclusief handgemaakt
Showroom in Utrecht
Showroom in Utrecht
Wij verzenden tot 16:00
Wij verzenden tot 16:00 [?]
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Keuzehulp

Horlogebandjes voor Tudor

Op dit moment werken we er hard aan om de mooiste horlogebanden voor uw Tudor horloge te selecteren. Als u de maat van uw horlogeband weet, passen in principe alle banden met een rechte aanzet aan uw horloge.

Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u om een geschikte horlogeband te vinden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030 24 45 964

Vragen over een horlogeband of wilt u ons een foto door appen?
U kunt ons whatsappen op: 06 242 77 903

Tudor band

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve, handgemaakte horlogebanden passend voor jouw Tudor horloge. Voor een nieuwe Tudor band ben je bij ons aan het goede adres.
De Horlogebanden Specialist heeft een breed assortiment aan vervangende horlogebandjes voor jouw Tudor horloge. De horlogebanden zijn te krijgen in verschillende kleuren en materialen. In jouw smaak zit er gegarandeerd een horlogebandje bij. Onze vervangende Tudor band is niet van echt te onderscheiden.

Exclusieve Tudor horlogebandjes

Tudor, opgericht in Geneve, is een zustermerk van Rolex. Na verloop van tijd werd Tudor vooral bekend om zijn gereedschapshorloge, horloges voor duikers en het leger. Sinds 1946 staat Tudor voor passie en innovatie. Prachtige horloges die voor elke situatie geschikt zijn.

Tudor band kopen 

Is jouw Tudor band aan vervanging toe? Wij kunnen je helpen! Bij De Horlogebanden Specialist heb je keuze uit een ruim assortiment. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren materialen. Je kunt je aankoop gemakkelijk online doen. Heb je nog vragen over je aankoop? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Je kunt bellen naar 030 24 45 965 of een whats app bericht sturen naar 06 242 77 903.
Wil je graag langskomen in onze horlogebanden winkel? Dat kan. We helpen je graag bij het uitkiezen van een Tudor band. Wanneer je een keuze hebt gemaakt kunnen we het bandje direct monteren op jouw horloge. 

 

U kunt bij ons betalen met: