Basket 0
Klantenservice030 24 45 964
Spacer
0
€ 0,00
Exclusief handgemaakt
Exclusief handgemaakt
Showroom in Utrecht
Showroom in Utrecht
Wij verzenden tot 16:00
Wij verzenden tot 16:00 [?]
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Keuzehulp

Horlogebandjes voor Zeno-watch Basel

Op dit moment werken we er hard aan om de mooiste horlogebanden voor uw Zeno watch Basel horloge te selecteren. Als u de maat van uw horlogeband weet, passen in principe alle banden met een rechte aanzet aan uw horloge.

Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u om een geschikte horlogeband te vinden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030 24 45 964

 

Vragen over een horlogeband of wilt u ons een foto door appen?
U kunt ons whatsappen op: 06 242 77 903

Zeno band 

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve, handgemaakte horlogebanden passend voor jouw Zeno horloge. Voor een nieuwe Zeno band ben je bij ons aan het goede adres.

Wij bieden een ruim assortiment met handgemaakte horlogebanden voor jouw Zeno horloge. Het vervangende horlogebandje is niet van echt te onderscheiden. Neem een kijkje op onze webshop voor een nieuw Zeno band.

Exclusieve Zeno horlogebanden

Het merk is opgericht in Zwitserland. Zeno betekent in het Grieks ‘sierlijk’, dit is terug te zien in hun prachtige horloges. De eerste Zeno horloges werden in 1922 gemaakt. Sindsdien is het bedrijf doorgegaan met het innoveren van de productietechnieken van horloges. In 1949 werden de Zeno-horloges voor het eerste tentoongesteld op de Swiss Watch Fair in Basel. De bekendste horloges van Zeno bevinden zich in de “Pilot Classic”-collectie. Zeno heeft deze succesvolle reeks, in 1999, uitgebreid met verschillende maten. 

Zeno band kopen 

Is jouw Zeno band aan vervanging toe? Maak je geen zorgen, wij hebben genoeg keuze. Je kunt makkelijk bij ons online bestellen. Wil je liever persoonlijk geholpen worden en de bandjes met het blote oog bekijken? Dat kan, kom dan naar onze  horlogebanden winkel. 

Heb je advies nodig bij het uitzoeken van je Zeno band? Bel ons dan op 030 24 45 965 of stuur een whats app naar 06 242 77 903. We helpen je graag verder.

 

 

U kunt bij ons betalen met: